Då var det dags att sammanfatta året 2020.

Året 2020 blev ju inte alls som jag inklusive alla andra hade tänkt.

Jag har haft mina ups and downs detta år. Tyvärr har jag haft den största down jag någonsin har haft. Efter en skada som jag blev bättre ifrån och sedan sämre igen så fick mitt självförtroendet sig ett rejält knäck och jag var väldigt nära att sluta springa. Jag såg ingen mening med att jag kämpade på och såg inget ljus i tunneln.

Denna period hittade jag dock glädjen i cyklingen och jag cyklade väldigt mycket. Både själv men även med sällskap. Man kan nog ändå säga att cyklingen är det som räddare mig rent mentalt. Tack Velo Performance för detta.

På tävlingsfronten har det inte blivit så många tävlingar men några fick jag iallafall ihop. Dock blev det flera lopp som sköts på till 2021.

  • Marieberg 6-timmars
  • Nora Marathon DNF
  • Stockholm Marathon virtuellt
  • Norasjön runt Annorlunda
  • DM 10000 m
  • DM 5000 m
  • DM Långa terrängen 10 km
  • Kilsbergsleden 14,7 km

Mitt 2020 i siffror

Jag har sprungit 2531,67 km på 205 pass.

Jag har cyklat 1723,79 km på 45 pass.

Men trots pandemi, avsaknad av tävlingar och världens dipp så har jag ju gjort mycket kul även detta år. Det är ju lätt att glömma det och bara fokusera på det dåliga.

Jag har sprungit och cyklat många härliga pass. Både själv och med vänner. Jag hade en härlig semester i Sälen med mycket cykling (mountainbike) och vandring när jag följde med Patrik. Det blev ju även några turen hemmavid på mountainbiken tillsammans innan den lämnades tillbaka till sin ägare.

Min och Sandras vandring med övernattning på Munkastigen står högt på min lista över roliga saker i år. Även de turen som blev av på Bergslagsleden med Elin och Marit.

Jag har ju även avverkat många kilometer med vänner i IFK Nora och Örebro AIK.

Utan min vänner hade allt varit så mycket tuffare. Tack alla ni som finns med mig i både med- och motgångar. Ingen nämnd ingen glömd ❤

Nu ser jag fram emot ett 2021 där jag ska träna för att det är kul. Allt annat som händer är en bonus.